Thema avonden

Maandelijkse Thema Avonden

  • Ondersteuning Zwangerschap en Bevalling
  • Liefde en Vrede in de wereld en Zuivering van onze aarde

Zie voor data mijn agenda.

Soul Reiki Energie voor ondersteuning Zwangerschap & Bevalling

Elke maand stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor ondersteuning voor zwangerschap en bevalling. De hulp kan gevraagd worden door de zwangere vrouw, maar ook door hen die zich emotioneel betrokken voelen. Deze mogelijkheid is er elke maand zie agenda. Deze mogelijkheid is ontstaan na de volgende ervaring:

Iemand vertelde mij dat een aanstaande moeder mijn hulp wenste bij haar bevalling. Haar kindje lag plotseling de laatste weken over dwars. Waardoor, tot grote teleurstelling van de moeder, er een kleine kans was op een natuurlijke bevalling. Een bevalling via de keizersnede werd aannemelijker. Daar moest zij zich op voorbereiden. Dit wenste zij liever niet: langere herstelperiode, grote buikoperatie, geen intense beleving van de natuurlijke bevalling. Zou het wel gebeuren dan was ze dankbaar voor die mogelijkheid. Ik ben voor haar Soul Reiki Energie gaan stromen.

Reactie van cliënt Enige tijd na de bevalling mailde ze mij het volgende: “Er was met de gynaecoloog afgesproken om de bevalling zo lang mogelijk uit te stellen, omdat de baby tijdens iedere controle vast en over dwars leek te liggen. Er werd in toenemende mate gesproken over de kleine kans van het natuurlijk bevallen. Op de afgesproken beval dag zou geprobeerd worden de baby manueel te draaien. De kans van draaien was minimaal. Wanneer dit niet zou lukken. zou via de keizersnede bevallen moeten worden. Echter dit bleek niet nodig. Tot verbazing van het parate medische team bleek die nacht ervoor de baby goed gedraaid en ingedaald te liggen en kon worden over gegaan op een inleiding en een natuurlijke bevalling, waarna een gezonde baby is geboren. Voor mij was het een prachtige en onvergetelijke ervaring en ik was met enkele dagen weer op de been.

Ik vind het echt super tof wat je gaat ondernemen o.a. met mijn verhaal/beleving. Ik hoop dat je nog heel veel dames mag helpen. Ik ben je super dankbaar. Heel veel succes.”

Ook hier mag ik een kanaal zijn voor Soul Reiki Energie. Dit noem ik een mooie bevalling. Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen de aanstaande moeder en haar kindje(s) en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, iets, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Alternatieve zorg kan in deze reguliere zorg ondersteunen, niet vervangen. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen?

Niet zwanger en toch ondersteunen Ben jijzelf niet zwanger maar ben je liefdevol verbonden met een aanstaande moeder of ben jij de aanstaande vader, dan mag je ook mee doen. Je concentreert je dan op de aanstaande moeder en haar kindje(s). Ben je de aanstaande overgrootmoeder en mag je in het verzorgingshuis geen kaarsje branden, dan kun je een kaarsje met een batterij nemen.

 

 

Soul Reiki Energie voor Liefde en Vrede in de Wereld en Zuivering van onze Aarde

Elke maand stroom ik, op afstand, Soul Reiki Energie voor liefde en vrede in de wereld en zuivering van onze aarde. De data vind je in mijn agenda.Wat is het mooi als je je betrokken voelt op deze wijze. Denk jij “Daar wil ik aan mee doen.” Dat kan. Heel graag zelfs. Door jouw goede wil kan ik mijn Soul Reiki Energie laten stromen.

Samen staan we sterk Ik kan niets garanderen! Ik ben slechts een kanaal tussen ons en onze helpers, hoe je ze ook wenst te noemen: God, de Kosmos, iets, de Goddelijke Wereld, het Hogere, …… Dit accepteren is niet altijd makkelijk. Je mag positief blijven denken totdat het tegendeel bewezen is. We kunnen niet afdwingen, wel liefdevol en vol vertrouwen vragen. Als dat met meerderen tegelijk kan, waardoor de energie krachtiger wordt, waarom die mogelijkheid dan niet eens proberen.

 

De thema avonden plaats ik ons allen in de energie. Wat doe jij die avond tussen 21.00 – 21.30 uur:

  • Zoek een rustige plek waar jij je goed voelt
  • Je mag gaan liggen of rechtop zitten, zodat de energie die ik voor je vraag, goed door je heen kan stromen
  • Als je zit, mag je je voeten op de vloer plaatsen voor een goede aarding/gronding
  • Als je wenst mag je je handen op je kindje houden en zeggen dat je heel veel van hem/haar houdt en dat zij/hij welkom is. Dat jullie er samen een mooie bevalling van gaan maken
  • Je geeft het einde van jouw behandeling aan door je helpers te bedanken voor hun hulp. Je mag hen vragen bij je te blijven tot na de bevalling
  • Het maakt niet uit hoe kort of lang je dit doet, zolang het voor jou maar goed voelt
  • Ben je in slaap gevallen? Ook niet erg. Doe enkel wat jij prettig vindt
  • Komt het je toch niet uit, denk er dan even aan. Misschien vind je het fijn om een kaarsje aan te steken met deze gedachte

Tenslotte


Wil je me laten weten hoe je de behandeling en/of de thema avond hebt ervaren, opdat ik zo zuiver mogelijk kan blijven werken. Denk je, na verloop van tijd, nog eens aan deze behandeling terug. Wil je me dan laten weten hoe je het hebt ervaren en mail naar ineke@soulreikienergie.nl of gebruik het contactformulier.