Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® Wil jij jezelf een prachtig cadeau geven? Kies voor Soul Body Fusion® sessies in Doetinchem, in de Achterhoek. Het certificaat Soul Body Fusion® practitionar heb ik ontvangen van Arno van Dijk: www.arnovandijk.nl. Het is een internationaal erkend certificaat. De techniek is ontwikkelt door Jonette Crowley, VS: www.jonettecrowley.com & www.soulbodyfusion.nl. Tevens heeft zij het boek geschreven “Soul Body Fusion het ontbrekende stuk voor healing en meer”.

Wat is Soul Body Fusion® techniek Soul Body Fusion® techniek verbind je energie van je Hoger Zelf (= je ziel) met je lichaam. Het is een energetische techniek waarmee blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau opgelost kunnen worden. We hebben biljoenen cellen in ons lichaam en ze reageren allemaal op trilling, licht, geluid, energie en liefde. Onze ziel is de hoogste trilling die we kunnen bevatten en is de bron van ons allergrootste licht en potentieel. Vervreemd van ons Hoogste Zelf, door trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet van het leven, is onze schitterende ziel soms niet volledig in ons lichaam. Waardoor we niet in staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. We maken wel eens keuzes die tegen onze gezondheid ingaan. We mogen heel zijn. Hoe zou het voelen als je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals de bedoeling is?

Wat doet Soul Body Fusion® techniek Door de Soul Body Fusion® techniek wordt onze verbinding met ons potentieel levendiger en helderder. We brengen ons bewustzijn in ons lichaam. Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven. Steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel? Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Verloop sessie Een Soul Body Fusion® sessie begint met een voorbereidende oefening om te aarden. Tijdens de sessie leg ik, indien mogelijk, mijn vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger. Dit duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Kinderen en dieren 2 x 5 minuten. De zielsenergie doet het werk en bepaald wat er gebeurd.

Makkelijk, snel en krachtig komt zij, met de hoogste frequentie, in het lichaam van de ontvanger en kan zo blokkades op alle niveaus doen verdwijnen. Zo kan het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt worden. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. Mensen kunnen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht voelen. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. Ik kan niet sturen of helpen. Jouw zielsenergie doet het werk. Zij weet wat goed is voor jou.

Na de sessie Geef jezelf na de sessie de tijd. Je kunt je even minder prettig voelen. Jouw ziel is voor jou aan het werk. Heb je huilbuien, laat je tranen de vrije loop. Houdt ze niet tegen. Je mag loslaten. Daarna: geniet van de veranderingen die je ervaart op mentaal, emotioneel en fysiek niveau!

Mogelijke effecten 

 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Blijer
 • Gelukkiger
 • Meer in je kracht staan
 • Gezonder
 • Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
 • Snellere spirituele groei
 • Beter grenzen aan kunnen geven
 • Helemaal in je lichaam zijn
 • Kosmisch geaard zijn
 • Geactiveerd hartchakra
 • Loslaten van verdriet, pijn, teleurstelling, trauma
 • Geest en lichaam op elkaar afgestemd
 • Gevoel erbij te horen
 • Contact natuurlijke instincten